събота, 28 юни 2014 г.

Лятно и въвеждащо.


Здравейте! 
Добре дошли при задължителните въвеждащи думи, през които всеки бебе блог трябва да премине!
Най-важното, което трябва да знаете за мен е, че аз съм Ми, на 21, живея в София и в момента съм сериало-вманиачена, рисуваща в най-неподходящите моменти, сменяща си прическите на няколко месеца, ютуб пристрастена студентка. Реших да направя моден блог, понеже в последните години забелязах наличието на прекрасни попадения в родната блогосфера, но като че ли не съм мяркала блогове за пухкави мацки. Тъй като самата аз съм такава, даже препухкава, реших, че нищо не ми пречи да се захвана с това. Въпреки, че около 98% от дрехите ми са от разните му там софийски втори употреби, надявам се да успея да дам някоя-друга идея на хората, които се поспрат тук. 
Enjoy!


 






  В първият си пост реших да бъда много #yolo и да рискувам бичуване от цял интернет с обличането на пола с леопардов(????) принт. Тъй като е уж лято, обичам да се шляя почти винаги с поли, понеже са най-удобното нещо на света, а като добавих и денимова риза,  обикновен черен потник и някои от най-добрите ми приятели, всичко се нареди по план.

 Обувките са обикновени пантофки от някакво безименно магазинче, а чантата ми принадлежеше на една от бившите ми съквартирантки, преди да си я присвоя (с нейно позволение, офц). Като изключим  тях, всичко останало е от втори употреби.

Мучо благодарности на Нес и Купо, които са с мен на последната снимка и Доди, който днес прекрасно влезе в ролята на фотограф.

П.С. Духаше вятър, can you tell?

18 коментара:

  1. Прекрасна идея! И много красив пост! :)
    Good luck!

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Адмирации от мен! :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Браво! Още с първия пост ме грабна, ей <3 Много читатели и много поводи за усмивки покрай блога ти пожелавам :) Ще наглеждам честичко тук :) И не забравяй да споделиш, когато си направиш ФБ страничка <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ой! <з
      Благодаря толкова много за милите думи!
      Иначе за страничка не се бях замисляла, но ще гледам да направя такава до втория пост ^-^

      Изтриване
  5. Прекрасна!!! Изключително много радваш, не знам по какъв друг начин да го определя :)) Страхотно начало и първи пост, определено очаквам следващите с нетърпение, от сега съм голям фен и веднага последвах блога! Аз съм абсолютно на мнение, че няма никакво значение как изглеждаш, ако се чувстваш добре със себе си, а прекрасната ти усмивка говори сама за себе си. Also, леопардов принт - в момента ти пише човек, носещ принт и пиещ от чашка..със принт! :D You've come to the right place (or I did..) :D
    Както забелязваш, дори в коментарите много говоря, така че млъквам и само те приветствам с добре дошла в блогърските редици :))

    Поздрави и усмивки
    Ивс ;]]

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ах, благодаря! <з
      Наистина се радвам, че ти е харесал, позволих си да разгледам и твоя блог и мога да кажа същото и за теб! Определено ще си те столквам, имаш супер добри постове ^-^
      Също така леопардова армия, йесссссс!

      Изтриване
  6. Добре дошла! Харесва ми идеята за нещо различно, последвах те в блогловин, ще се радвам да намеря и един follow бутон за гугъл плюс ^_^ пускай скоро нови цветни постове, че ми е интересно да видя още! Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!
      Мисля, че добавих нещото за google friends connect, не знам дали си имала това предвид, кажи ако съм се объркала (ааа, какъв съм нууб)
      Наистина се радвам, че ти е харесал блогът ми! <з

      Изтриване
    2. Да :) Е, вече те следя... :) Ако намираш моя блог за интересен ще се радвам да те виждам и там :) очаквам новия ти пост ^^

      Изтриване
  7. Един от редките случаи, когато леопардовата щампа не ме дразни!! Супер си ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Омг, радвам се, че ти е допаднал, дори и със щампата! <з
      Благодаря много!

      Изтриване