събота, 18 април 2015 г.

Wishlisting #1

Ръчкайки се из чуждите блогове, доста често се натъквам (и се радвам) на този тип постове, та реших и аз да спретна едно списъче с неща, които желая в живота си. Някои достижими, някои не чак толкова, някои напълно ненужни, големи, малки, дрехи, техника, гримове, пътувания, нърдщини, you name it. Пък се надявам и да ви е интересно, че иначе съм се провалила в блогърската си мисия :D

Та, без повече обяснения, нека започнем! 


 1.Пиърсинг на септума.


Знам, че пиърсингите (особено пък тоя) се приемат доста различно от различните хора, обаче за това чудо си мрънкам на всеки, който има желание да слуша вече около година, та мисля, че периода за премисляне вече е към края си. И с повече късмет скоро може да се развявам с обичка на носа.
Ох... По време на стажа ми в Грозен ент. ни беше дадена възможността да тестваме това бебче и мисля, че част от сърцето ми остана при него. Прекрасен графичен таблет, който не стига, че става за разнасяне наляво-надясно за рисуване директно във фотошоп, ами си е и мини компютър. Wacom, кво да ги правиш. Какво повече може да желае едно Ми със сбрицан Genius?


То си пише: "А party game for horrible people" и е точно това. Изобщо не се препоръчва за хората, които лесно се обиждат, или тези с прекалено миличко чувство за хумор. Обаче я обожавам. С приятели имаме навика да играем онлайн версията и всеки път ми се иска да я имам и на живо, та да можем да поставяме под въпрос житейските си решения на една маса.(и да се смеем до спукване)

4.Течните червила на LAsplash

via dupethat @ instagram
По принцип искам всичко тяхно, но най-вече горепоказаните 4 от серията Smitten. Познайте защо. Имате три опита. 
(ХАРИ ФРИГИН ПОТЪР  ИМЕНА АЗ СЪМ ДО ТУК СБОГОМ) 
Освен мега нърдщината ми, изгледала съм доста ревюта и като  цяло мненията за марката са доста позитивни. Червилата са издръжливи, силно пигментирани, матови af и не тестват върху животни!
(също така не доставят до България или адекватни места в Европа. Йей.)


5. Manic Panic в Cleo Rose


Общо взето зеленото ми омръзна и от известно време съм на розово/цикламена вълна, поне откъм коса. Пък и винаги съм искала да пробвам Manic Panic. Въпреки, че като се знам, дойде ли времето за смяна на цвета, просто ще се забия в На тъмно и ще купя първия цвят,  който ми хване окото. (което ми напомня, очаквайте в близкото бъдеще пост за коса)

6. КАКВОТО И ДА Е от Whiskey River Soap Co.Тук искам да вметна, че умните опаковки ме правят много, ама много щастлива. Колкото по-забавно и оригинално си опаковате продукта, толкова по-голяма е вероятността да искам да ви замерям с пари. В случая изобщо не пречи и факта, че всички продукти  са ръчно направени и описаните аромати силно ме интригуват. Приятно хилене из сайта им!

7. Да спре да вали.И общо взето това е. Или поне за това се сещам :D(изненадващо трудно е да се сетиш какво искаш в момента, в който седнеш да пишеш уишлист пост. Иначе мога с дни да си мрънкам, нали.) Друг път пак!

п.с. Всички трябва да четете Fables. 

 

0 коментара:

Публикуване на коментар